Er du en av de mange nordmenn som vurdere å kjøpe hus eller bolig i Spania? I denne episoden har vi intervjuet advokat Einar Askvig fra hans kontor i Marbella i Spania. Askvig har 15 års erfaring som norsk advokat i Spania, og kjenner både markedet og reglene inngående. Han forklarer hvordan boligsalg i Spania skjer rent praktisk og hvilke regler som gjelder for både eiendomsoverføring, skatter og avgifter og viser deg hvilke fallgruver du må unngå.

 

I denne episoden snakker vi med Einar Askvig, som har flyttet med sin familie til Marbella på Solkysten i Spania.

Einar gir et innblikk i hvordan livet er i Spania, og forklarer hvordan man går frem for å finne bolig der.

 

 

Slik spiller du av episoden:

 

Du kan enten bruke avspilleren på denne siden (se over) eller gå inn på Itunes ved å følge denne lenken. Vi anbefaler å bruke Itunes, slik at du får oversikt over hele serien med podcaster, og kan abonnere på podcasten. 

Har du en iphone, kan du legge inn Apples egen podcastavspiller, og ha full kontroll på avspillingen (dette er den aller beste løsningen for å høre på podcaster!)

 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

 

 

Ressurser fra episoden:

Lenke til Vogt advokatfirma 

Lenke til mini ebok om spansk rett (pdf) 

 

Dagens gjest:

 

Einar Askvig er utdannet cand. jur fra Universitetet i Oslo i 1976 og fikk advokatbevilling i 1978. Askvig har økonomisk/forretningsmessig utdannelse fra bl.a. BI samt Fagkurs i Markedsføring. Han har praksis fra advokatfirmaet Wikborg, Rein & Co, som partner i advokatfirmaet Evensen & Co. og er stifter og partner i Vogt Advokatfirma Lawfirm S.L.

I tillegg til fast eiendoms rettsforhold benyttes advokat Askvig i stor utstrekning som forretningsadvokat for internasjonale firmaer med maritim tilknytning. Han er styremedlem/styreformann i bedrifter i Norge, Holland, Belgia og Spania. Askvig har vært bosatt i Rotterdam. Chicago og Antwerpen og bor nå med sin familie i Marbella.

E-mail: askvig@vogtlaw.com

Tel: (+34) 952 776 707