LawAi fyller ett år! På kort tid har vi med Norges første KI-tjeneste for arbeidsrett forenklet hverdagen for HR, ledere og jurister  – og vi er bare så vidt i gang!

Hva er LawAi?

LawAi ble lansert med et tydelig mål: Å gi enkle og praktiske svar på juridiske spørsmål innen arbeidsrett, personvern og compliance. Tjenesten er utviklet for å hjelpe ledere og HR-avdelinger med å navigere det ofte kompliserte juridiske landskapet rundt ansettelser, oppsigelser og annen oppfølging av ansatte. Ved å bruke LawAi kan brukerne få rask tilgang til kvalitetssikrede og skreddersydde råd basert på gjeldende lover og regler.

Eivind Arntsen lanserer LawAi i september 2023.
Eivind Arntsen lanserer LawAi i september 2023.

Hvordan fungerer LawAi?

LawAi er utviklet i samarbeid med norske Chronos og bruker GDPR-sikker kunstig intelligens for å gi raske og tilpassede svar på juridiske spørsmål. I stedet for å bruke tid på ikke-verifiserte Google-søk eller ChatGPT, eller betale for dyre advokattimer, kan du få pålitelige juridiske råd på sekunder. Det betyr at ledere og HR-ansvarlige raskt kan ta trygge og informerte beslutninger, uten å måtte forholde seg til komplekse lovtekster. Du kan også be LawAi om å lage utkast til møteinnkallinger, kurs, prosjektplaner, retningslinjer og læringsmateriell. Og det beste? KI-en er tilgjengelig 24/7, uten å trenge kaffepauser!

Hva sier brukerne?

HR-sjef Eli-Marie Sandvik i Giske kommune
HR-sjef Eli-Marie Sandvik i Giske kommune

Vi har fått mange tilbakemeldinger på hvor enkelt det er å få juridiske svar med LawAi. HR-sjef Eli-Marie Sandvik i Giske kommune beskriver det som et avhengighetsskapende verktøy: – Jeg har LawAi som en sparringspartner, og det gir meg bredere og mer nyttige innspill enn tradisjonelle søk. Hun fremhever også effektiviteten: – Jeg får konkrete forslag til aktuelle lover og rettspraksis, og det sparer meg for mye tid. Eli-Marie mener også at kunstig intelligens som LawAi vil kunne være et viktig verktøy for flere ledere i kommunen.

Hva skjer videre?

Med ett år bak oss ser vi nå fremover. LawAi vil fortsette å utvikle seg med nye funksjoner, mer relevant innhold og bli enda mer brukervennlig. På bare ett år har vi vokst fra 2 til 18 ansatte, og har fått etablert en redaksjon, techteam og et salgsteam som sammen sørger for at tjenesten stadig blir bedre for brukerne våre.

Takk til våre brukere!

Vi vil rette en stor takk til alle som har brukt LawAi i løpet av det første året. Takket være dere har vi kunnet forbedre og videreutvikle tjenesten, og vi ser frem til å fortsette å tilgjengeliggjøre jussen for dere i fremtiden.

Har du ikke testet LawAi enda? Registrer deg i dag og få 7 dagers gratis prøveperiode.